Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Municipalitatea suceveană vrea să obțină finanțare norvegiană pentru reabilitarea Curții Domnești

Municipalitatea ssuceveană vrea să obțină finanțare norvegiană, printr-un proiect, pentru reabilitarea și modernizarea Curții Domnești. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că în cadrul Spaţiului Economic European este disponibil un grant în valoare totală de 15 milioane de euro, pentru mai multe domenii de intervenții.

„Este vorba despre priorităţi precum inovare-cercetare, incluziune socială, mediu-energie şi cultură. În ceea ce priveşte cultura, intenţia noastră este să accesăm o sumă din aceste granturi, ştiut fiind că, în prezent, implementăm proiecte cu finanţare eleveţiană. Suntem în discuţii cu partea norvegiană, să vedem exact care sunt prevederile ghidului solicitantului. Din păcate ne-am încurcat cu Programul Operaţional Regional, de aceea ne-am dori să întocmim un proiect pentru câteva milioane de euro, să facem măcar o parte din reabilitarea-modernizarea Curţii Domneşti”, a declarat Ion Lungu.

Termenul de depunerea a proiectului este 31 decembrie 2018.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. MURARIU DOINA says:

    O ALTA MARE, MARE HOTIE PE FATA ,MAI AU NEVOIE FIRMELE MAFIOTILOR DE BANI,DATI-LE BANII MAFIOTILOR IN TIMP CE NOI MERGEM PRIN NOROAIE PANA LA GENUNCHI,BANII SE DUC PE HOTII SI PE CHERMEZELE CU LAUTARI ORGANIZATE DE PRIMARI.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*