Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

A început campania de curățenie a Sucevei. Lungu: Eu sper ca într-o lună de zile, până la sărbătorile pascale, să facem curățenie în oraș

În municipiul Suceava a început curățenia de primăvară printr-o campanie „Toți pentru curățenia orașului”.

„Înțeleg că lumea nu mai are răbdare și văd reacțiile pe Facebook, văd în presă, au și dreptate până la un punct, dar ca în fiecare an avem un program de curățenie bine stabilit și eu sper ca într-o lună de zile, până la sărbătorile pascale să facem curățenie în oraș”, a declarat Lungu.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, în cadrul unei conferință de presă, că în această săptămână se lucrează la salubrizarea arterelor principale, sunt spălate și măturate străzile, urmând ca în a doua etapă să se facă curățenie între blocuri, cu asociațiile de proprietari,  cn perioada 19-30 martie.

Totodată, în perioada 19- 23 martie,  o echipă  de muncitori va lucra în cartierele Obcini și George Enescu, iar alta în cartierul Burdujeni, urmând ca în perioada 26- 30 martie să lucreze două echipe în zona centrală și cartierul Itcani, cartierul Zamca și Burdujeni.  De asemenea, în perioada 2- 6 aprilie, urmează curățenia în zona școlilor și a bisericilor.

Primarul susține că va pune și el mâna pe mătură, urmând să ajute la curățat pe 28 martie, pe strada Alexandru cel Bun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*