Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Dan Cușnir, atac virulent la conducerea Primăriei Suceava: Toate rezultatele acțiunilor lor sunt eșecuri lamentabile și monstruoase cicatrici pe fața orașului nostru

Președintele organizației municipale a PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a lansat un nou atac virulent față de conducerea Primăriei Suceava, susținând că toate acțiunile primarului Ion Lungu, dar și ale viceprimarului Lucian Harșovschi, nu fac decât să ducă la eșec.

„După o prezența de coșmar ce ține de 14 ani, la conducerea Sucevei, Ion Lungu, Lucian Harșovschi și PDL-ul vopsit în PNL încearcă să îi convingă pe Suceveni să creadă ce li se spune, nu ceea ce văd și trăiesc zi de zi. Li se spune cu insistența unui disc zgariat că au modernizat orașul, că sucevenii o duc mai bine datorită exemplarului și laudabilului sacrificiu al găștii portocalii.
În realitate toate rezultatele acțiunilor lor sunt eșecuri lamentabile și monstruoase cicatrici pe fața orașului nostru, astfel exemplificăm: Primarul PNL Ion Lungu îl laudă pe locotenentul sau, viceprimarul PNL Lucian Harsovschi pentru că a rezolvat problema câinilor vagabonzi din Suceava. În anul 2017, 684 de persoane s-au prezentat la Spitalul Județean Suceava pentru că au fost mușcate de câini fără stăpâni.
Ion Lungu este mulțumit de modul în care operatorul de salubritate a curățat trotuarele de zăpadă. În această scurtă iarnă, în doar câteva săptămâni, 273 de persoane s-au prezentat la Spitalul Județean Suceava cu traumatisme după ce au alunecat pe gheață, dintre aceștia 46 necesitând internare datorită gravității traumatismelor. Ion Lungu se laudă că a luat măsuri eficiente de stropire a spațiilor verzi pentru a combate căpușele. În condițiile în care existau avertizări serioase despre bolile incurabile care pot fi transmise prin mușcătura de căpușe, 777 persoane s-au prezentat in anul 2017 la Spitalul Județean Suceava pentru că au fost mușcate de căpușe. În premieră, în luna 02.2018 deja avem 1 persoană mușcată de căpușe în Suceava.

Acestea sunt simptomele unei instituții nefuncționale, Primăria Sucevei este nefuncțională. Se împăunează cu declarații pompoase, cu acțiuni nerelevante, cheltuie ineficient banii publici și rând pe rând toate proiectele majore se prăbușesc pentru că există o ruptură între declarațiile cuplului Lungu/Harsovschi și realitatea din Suceava, ruptură adâncită în mod special de minciună și incompetența.
În loc să se ocupe de nevoile reale ale sucevenilor, Ion Lungu, locotenentul său Harșovschi și PNL-ul se ocupă doar de imaginea lor și de politică ieftină și păguboasă pentru orașul nostru”, arată Cușnir, într-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*