Vineri 29 Mai 2020, Actualizat acum 149 zile 12:00 am

 

Marș motorizat organizat pentru demararea lucrărilor de construire a autostrăzii A7 Suceava- Bacău- București, dar și A8

Un marș motorizat spre București va fi organizat de Grupul de initiativa „Impreuna pentru A 8”, sambata, 19 mai 2018, care va avea ca scop sa oblige factorii responsabili de dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania sa-si asume masuri concrete, transparente si reale pentru demararea lucrarilor de construire a autostrazilor din Moldova, a autostrazii A 8, Ungheni – Iasi – Targu Mures precum si a autostrazii A 7, Suceava – Bacau – Bucuresti.

Participantii se vor intalni a intersectia drumurilor E 85 si E 581, in dreptul localitatii Tisita, la orele 12:00, iar  apoi oloana de masini isi va continua marsul spre Bucuresti incepand cu orele 13:00.

„Nu mai vrem vorbe goale si propaganda electorala, vrem FAPTE! Dorim sa inceteze toata aceasta degringolada politica si juridica pentru a putea intra in normalitate cu dezvoltarea tarii, iar un semnal de stabilitate trebuie sa fie dat de investitiile in infrastructura rutiera. Dupa 28 de ani de la schimbarea regimurilor si dupa mai bine de 10 ani de cand este promisa o autostrada care sa lege Moldova de celelalte regiuni istorice ale tarii, respectiv Transilvania si Muntenia, a venit scadenta. Moldova nu mai accepta aceasta situatie! Nu mai acceptam ca nu sunt bani sau ca nu se poate, cand este evident ca nu se vrea! Suntem in anul Centenarului Marii Uniri, dar Unirea nu poate fi considerata desavarsita fara o cale rutiera rapida si moderna, care sa conecteze Moldova la civilizatia si prosperitatea europeana!”, se arată în comunicat.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*