Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

FOTO! Peste 300 kg de tutun pentru narghilea, găsite ascunse într-un microbuz

Peste 300  kg de tutun pentru narghilea, de diverse arome, au fost găsit ascunse într-un microbuz, de polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Frontieră Siret.

În seara zilei de 8 martie, în jurul orei 20.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret,  pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Volodymyr D., în vârstă de 36 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Polonia.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 301 kg de tutun pentru narghilea cu diverse arome, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de tutun, în valoare de 30.100 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cetățeanul ucrainean este cercetat de către poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Totodată, microbuzul marca Mercedes- Benz, în valoare de 90.000 lei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Peste 300 kg de tutun pentru narghilea, găsite ascunse într-un microbuz | Moldova24

Lăsați un comentariu

*