Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Polițiștii suceveni au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, de 8 Martie

Poliţiştii suceveni s-au aflat în data de 08 martie 2018 în mijlocul comunităţii, atât în mediul urban cât şi în mediul rural pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii şi, totodată pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu acest eveniment.

Poliţiştii rutieri şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava şi din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au  oferit doamnelor şi domnişoarelor   aflate   în   trafic,   flori   dar   şi   ghiduri   de   prevenire   a   violenţei intrafamiliale. Acţiunile s-au desfăşurat în zona centrală a municipiului Suceava, dar şi în zona Gării Burdujeni.

De asemenea, poliţiştii rutieri au felicitat  participantele la trafic si le-au urat o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere, transmiţând, în acelaşi timp si mesaje educative pe linie de circulaţie, mesaje care de altfel au fost  foarte bine recepţionate de şoferiţe. Şi poliţiştii din cadrul Serviciului TF Suceava au împărţit flori doamnelor aflate pe peronul gării şi în sala de aşteptare dar şi angajatelor CFR.

Cu această ocazie   au   fost   promovate   şi   recomandări   cu   privire   la   siguranţa   personală   şi patrimonială şi siguranţa pe timpul călătoriei. Activităţi similare au avut loc şi la Aeroportul Internaţional ,,Ştefan cel Mare” Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițiștii suceveni au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, de 8 Martie | Moldova24

Lăsați un comentariu

*