Luni 23 Septembrie 2019, Actualizat acum 265 zile 12:00 am


 

Filtre în trafic la Rădăuți, Siret și Vicovu de Sus. Vezi cu ce rezultate!

Poliția municipiului Rădăuți, în cooperare cu polițiile orășenești Siret și Vicovu de Sus, a organizat, miercuri, o acțiune pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, respectarea regimului legal de viteză şi prevenirea abaterilor bicicliştilor şi conducătorilor de mopede.

Au fost aplicate 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 31.795 lei, din care 32 pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost reținute 6 permise de conducere auto, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și  au fost ridicate 2 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

La 07.03.2018, în jurul orei 15.14, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Suceava, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, pe raza localității Bădeuți, cu viteza de 102 km/h, în interiorul localității. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 90 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*