Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Premiera „Fierarii”, cu Maia Morgenstern și Horațiu Mălăele, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Cât costă biletele

 

Teatrul de Comedie Bucureşti prezintă luni 23 aprilie ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava premiera “Fierarii” – de Milos Nikolic.

Un fierar român află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui ungur, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte românca ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune. Comedia trăsnită “Fierarii” , în regia lui Horațiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului.

Biletele costă 120 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718.

Distribuţia:

Grigorie: HORATIU MALAELE
Matilda: MAIA MORGENSTERN
Peter: GEORGE MIHAITA
Ivan: VALENTIN TEODOSIU/ MIRCEA RUSU

Regia: HORATIU MALAELE

Scenografia : MARIA MIU

Muzica : George Marcu

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*