Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Mercedes furat din Italia, găsit dezmembrat la frontiera Siret

În Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat, sâmbătă dimineață, pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean ucrainean, Hennadii P., în vârstă de 35 ani, conducând un microbuz marca Mercedes.

Din primele verificări s-a constatat faptul că acesta transportă, în compartimentul de marfă al autovehiculului, alături de bagajele personale, mai multe componente si piese auto.

Poliţiştii de frontieră au verificat cu atenţie componentele şi au constatat că acestea aparțin unui alt microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Italia, care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar piesele microbuzului dezmembrat au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, autovehiculul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor, susțin reprezentanții Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Mercedes furat din Italia, găsit dezmembrat la frontiera Siret | Moldova24

Lăsați un comentariu

*