Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un bărbat a cumpărat un pistol din bazarul Rădăuți, apoi s-a dus într-un bar. Acum este cercetat de polițiști

Un bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava, a cumpărat un pistol din bazarul Rădăuți, apoi s-a dus cu arma într-un bar, unde a fost găsit de polițiști, pe 1 Martie.

El avea asupra sa un pistol cu gaze, din categoria celor neletale, însă supus autorizării, prevăzut cu încărcător, dar fără muniție.

La audieri, bărbatul le-a spus polițiștilor  că la data de 25 februarie 2018, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla în Bazarul Rădăuți, a achiziționat pistolul fără muniție, de la o persoană necunoscută, neștiind că arma este supusă autorizării.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu este autorizat pentru deținerea, portul și folosirea de arme și muniții, iar pistolul cu gaze nu era înregistrat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bărbat a cumpărat un pistol din bazarul Rădăuți, apoi s-a dus într-un bar. Acum este cercetat de polițiști | Moldova24

Lăsați un comentariu

*