Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

O primărie din Suceava face un pod nou prin PNDL, de peste 800.000 lei. Primar: Tot timpul rămâneau case izolate când erau ape mari

O primărie din județul Suceava construiește un pod nou, prin PNDL, de peste 800.000 de lei. Este vorba despre Primăria comunei Adâncata, care a scos la licitație lucrarea, iar potrivit primarului Viorel Cucu, anul acesta va fi și realizată.

„A fost acolo un pod, de fapt este și acum, numai că acolo pârâul Grigorești se umfla și tot timpul se blocau câteva case, vreo 15 case rămâneau izolate. Acum nu mai sunt apele așa de mari, dar îl facem ca măsură de precauție să nu mai rămână izolați. Am reușit și ne-a aprobat prin PNDL”, ne-a declarat primarul comunei Adâncata.

Proiectarea și execuția de lucrări în cadrul proiectului “Pod din beton armat in comuna Adancata, judetul Suceava” au fost scoase la licitație, iar valoarea estimată este de 809,090 RON.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O primărie din Suceava face un pod nou prin PNDL, de peste 800.000 lei. Primar: Tot timpul rămâneau case izolate când erau ape mari | Moldova24

Lăsați un comentariu

*