Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Doi bărbați reținuți pentru contrabandă cu țigări. Două mașini, indisponibilizate

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au fost prinși cu țigări de contrabandă.

Vineri, 23 februarie, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava i-au surprins în flagrant pe un tânăr de 23 de ani, din județul Bistrița, în timp ce transporta într-un locaș special   amenajat   în   caroseria   autoturismului,   220   de   pachete   de   țigarete   de   proveniență extracomunitară  și pe un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava, care descărca dintr-un locaș special amenajat din caroseria autoturismului, cantitatea de 630 de pachete de  țigarete de proveniență extracomunitară, fără să dețină documente legale.

Țigările în valoare de circa 10.000 lei au fost confiscate, iar cele două autoturisme au fost indisponibilizate   în   vederea   continuării   cercetărilor   și   dispunerii   măsurilor   asiguratorii   necesare recuperării prejudiciului.

Cei   doi   au fost reținuți pentru  24   de   ore , fiind încarcerați   în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea stabilirii unor măsuri preventive.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*