Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Noi detalii despre suceveanca dată dispărută în Italia. Mama acesteia: „Am fost anunțată să nu o căutăm”

Mama Crinei, tânăra care a fost dată dispărută în Italia, face noi dezvăluiri. Maria Vasilovici susține că a fost sunată de autoritățile italiene, care i-au spus că fiica sa nu vrea să fie găsită. Crina ar fi  zis că este bine și vrea ca toată lumea să înceteze să o mai caute.

Mama sa, însă, nici nu vrea să audă de așa ceva. Femeia este convinsă că fata sa nu este bine.

„Vreau sã stiu. Oameni buni, cine-mi dovedeste mie cã ea e în viatã, dacã e bine, asa cum se spune, pentru ce nu au venit cu nici o pozã sau dovadã cã e in viatã sau stã bine? Cum de a iesit aceastã realitate, dupã ce eu am facut postarile pe grupuri, cine s-a grabit sa-si spele mîinile imediat si sã vinã cu aceste vesti? Da, am fost contactata de carabinieri, telefonic, in data de 22 febr. in jurul orelor 16,30,….17,00……si anuntata ca ea ar fi spus ca sta bine si sa nu o cautam, dar nicidecum ca vrea sa-si refaca viata, convorbirea tel. nu poate minti. Dar ma intreb cum de nu poate nimeni sa-mi dea un indiciu cit de mic sa-mi poatã confirma ca intradevar e adevãrat?”, susține femeia.

O femeie de 30 de ani, din Rădăuți, este căutată cu disperare de mama sa după ce a dispărut încă din luna ianuarie, din orașul italian  Ravenna.

Crina Vasilovici lucra la Palazzo Manzoni, iar de ziua ei liberă a ieșit în oraș. Nu s-a mai întors, însă.

 

 

Apelul disperat al unei mame! Fiica sa, din Rădăuți, a dispărut dintr-un oraș din Italia


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*