Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO! Bătrân înșelat de un tânăr pe care l-a rugat să îl ajute să scoată pensia de pe card

Un bătrân din comuna Dumbrăveni a fost înșelat de un tânăr pe care l-a rugat să îl ajute să scoată pensia de pe card. Tânărul a luat cardul, a scos 500 de lei, dar i-a spus bătrânului, Mihai Rădăuceanu, că nu are bani pe card și dus a fost.

Un localnic a pus filmarea pe internet în speranța că tânărul va fi găsit.

„Acest tânăr din imaginile următoare a înșelat un pensionar ce i-a cerut ajutorul sa scoată din bancomatul de la CEC o sumă de 500 lei. Respectivul a scos banii si i-a spus bătrânului ca nu are nici un ban pe card. Un biet pensionar așteaptă o lună de zile sa-i vină singura sa sursă de venit, si un astfel de individ si-o insușește in 2 minute!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Pentru prima dată apelez la ajutorul dumneavoastră ! Acest tânăr din imaginile următoare a înșelat un pensionar ce i-a cerut ajutorul sa scoată din bancomatul de la CEC o sumă de 500 lei. Respectivul a scos banii si i-a spus bătrânului ca nu are nici un ban pe card. Un biet pensionar așteaptă o lună de zile sa-i vină singura sa sursă de venit, si un astfel de individ si-o insușește in 2 minute !Vă rugăm să ne ajutați să identificăm tânărul respectiv. Nu trebuie sa o faceti numaidecat public, nu voi spune nimanui cine mi-a spus, banuiesc ca prezint această incredere, nu ? Vrem doar sa ajutam acest om bătrân , din câte cred eu , este Mihai Radauceanu ( Bulă mesteacăn cum il stiti dv. , dar nu sunt sigur ). Puteti distribui , la randul dumneavoastra , aceasta postare !Va multumim anticipat !

Publié par Ababei Danut sur mardi 20 février 2018

Polițiștii încearcă acum să dea de urma individului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*