Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Primarul Sucevei: Am deblocat o tranşă de 4 milioane de lei cu care vom plăti energia electrică şi gazele naturale către E-on

În urma discuțiilor purtate la Autoritatea pentru Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), societatea Bioenergy Suceava a reuşit să încaseze patru milioane de lei pentru certificatele verzi din anul 2016, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Edilul susține că  500.000 de lei se adaugă și de la bugetul local pentru facturile emise pentru apa și căldura din școli.

Am deblocat o tranşă de 4 milioane de lei cu care vom plăti energia electrică şi gaze naturale către E-on, astfel încât să putem asigura în continuare căldură şi apă caldă”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Ion Lungu.

Ion Lungu va avea o întâlnire la Primăria Suceava cu reprezentanții E.On pentru a discuta o strategie astfel încât să fie asigurate gazul metan și energia electrică în continuare.

Sigur, aici sunt două strategii, una pe termen scurt de a trece această iarnă și o strategie pe termen mediu de a clarifica, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit cât de cât deschidere la noul vicepreședinte la ANRE”, a spus Lungu, care a adăugat că speră să se clarifice actele normative vizavi de certificatele verzi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*