Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Elevi prinși de polițiști în baruri, în timpul orelor de curs

În paralel, în perioada 30 ianuarie -01 februarie 2018, Serviciul de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Suceava a organizat pe raza județului o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță al elevilor și personalului didactic, asigurarea protecției unităților de învățământ, prevenirea delicvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente școlilor precum și a absenteismului școlar, la care au fost cooptate și cadre didactice.

În cadrul acţiunii au fost efectuate 170 de controale.
Au fost verificate 88 de unități de învățământ verificate din punct de vedere al asigurării pazei și protecției bunurilor.

În unităţile de învăţământ, poliţiştii au desfăşurat peste 100 de activităţi preventive, de informare şi responsabilizare a elevilor.

Au fost verificate 146 de societăţi comerciale din proximitatea unităţilor de învăţământ şi au fost aplicate 16 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 3.060 lei.
În cadrul acţiunilor de control în baruri şi alte locaţii au fost depistaţi 20 de elevi absentând de la cursuri.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Fane says:

    Care sunt elevii și liceele sa se știe?! O vina o au și profesorii care exagerează cu importanta unor obiecte de cacat și elevii sa nu ia note mici fug de la ore. Au ajuns elevii sa fie gusturi de cei care iau bani de pe urma lor! Rușine profesorilor care nu sunt de fapt profesori!!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*