Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Doliu la USV! Un apreciat profesor universitar s-a stins din viață

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava este în doliu după ce un apreciat profesor universitar s-a stins din viață. Este vorba despre profesorul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, prof. univ. dr. Valeriu Lupu.

„Cu profundă tristețe îmi iau rămas-bun de la distinsul coleg, Profesor universitar doctor Valeriu LUPU, cadru didactic al Facultății de Științe Economice și Administratie Publică din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava. Dumnezeu să îl odihnească!”, a transmis rectorul interimar al USV, Mihai Dimian.

Valeriu Lupu a fost analist-programator la Integrata Botosani; programator la CTCE Suceava; Sef Oficiu de Calcul la SC Metchim Bucovina SA Suceava; programator la Inspectoratul Scolar judetean Suceava; 1992-2001 – profesor definitiv, cu gradul didactic II, grad didactic 1 la Liceul de Informatica Suceava; 1990-2000 – sef de lucrari la Fac. de Automatica si Calculatoare, din cadrul Univ. Stefan cel Mare Suceava; 2001-2005 – lector univ. la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica Suceava, catedra de informatica; 2005-2009 – conferentiar la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica Suceava, catedra de informatica; 2009-pana in prezent, profesor universitar doctor la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica Suceava, departamentul de contabilitate, finante si informatica economica.

 


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Cri Ana Valentina says:

    Dumnezeu să-l ierte și sa îl odihnească în pace! Mare profesor, un om deosebit, iubit și respectat de toți studenții! Am avut onoarea să îi fiu studentă acum aproape 10 ani. Regrete eterne! Drum lin printre îngeri, domnule profesor!

    Răspunde
  2. Crisca Ana Valentina says:

    Scuze, s-a tastat greșit numele meu. Dacă tot las încă un comentariu, țin să le spun tuturor ca la cursul festiv de absolvire 2009,o aula arhiplina l-a aclamat și aplaudat minute în șir pe domnul profesor. Rămân doar amintiri…

    Răspunde
  3. justitia divina says:

    S-a indeplinit justitia divina cu acest specimen

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*