Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Arme și cartușe ridicate de polițiști. Doi bărbați s-au ales cu dosare penale

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava, l-au identificat, vineri, pe un bărbat de 69 de ani, din comuna Șaru Dornei, posesor de permis de armă, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului și nu a depus armele deținute la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, fiind ridicate și indisponibilizate, un pistol cu gaze, 33 de cartușe nepercutate,7 cartușe de semnalizare nefolosite și permisul de port armă.

Tot vineri, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava, l-au identificat pe un bărbat de 65 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, posesor de permis de armă, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului și nu a depus armele deținute la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, fiind ridicate și indisponibilizate, o armă neletală cu destinația de autoapărare și 8 cartușe aferente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*