Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Noi detalii despre suceveanca dispărută în Italia. Ar fi câștigat 5.000 de euro la sloturi

Crina Vasilovici de 29 de ani, din Rădăuți, mama a două fetițe, a dispărut fără urmă din Ravenna. Soțul ei va sosi în Italia sâmbăta viitoare. Mama Crinei, Maria este disperată și cu ajutorul unui program de televisiune ”La vita in diretta”,  și-a implorat fata să dea un semn de viață și să-i spună că este bine: ” Este imposibil să-ți părăsești copiii ! O adevărată mamă nu face una ca asta!”, a spus îndurerată Maria, scrie ro.internazionale.il24.

Potrivit publicației Urbanpost. it, corespondentul programului italian a ascultat mărturiile mai multor persoane care o cunoșteau pe Crina și au dezvăluit detalii imporatante care ar putea fi utile pentru anchetă. Se pare că românca, acum două săptămâni ar fi câștigat o sumă de bani ( circa 5000 de euro) la sloturi, a spus un martor.

O altă persoană, proprietara unei tutungerii, a spus că a văzut-o pe Crina cu câteva zile înainte de dispariția ei, cerând activarea unei noi cartele  de telefon, dar acel operator telefonic nu era disponibil în acel moment în tutungerie.  Înainte de a ieși, femeia  a auzit-o pe Crina vorbind la telefon cu un bărbat. Este posibil ca aceste două elemente să aibe vreo legătură cu dispariția româncei?

Un alt element care dă de înțeles că dispariția Crinei a fost voluntară, sunt un schimb de mesaje între ea și o prietena apropiată. Anchetatorii au intrat în posesia acestor mesaje, însă procurorul nu a dezvăluit altre amănunte.

Crina lucra și locuia într-o pensiune agroturistică.  Angajatorul Crinei, Massimo, a fost cel care a raportat dispariția Crinei.  Conform faptelor reconstruite, la 23 ianuarie, ziua liberă a Crinei, ea a fost văzută într-un club.

”La ora 21 Crina mi-a trimis un mesaj în care mă întreba dacă, peste o jumătate de oră, poarta mai era încă deschisă, deoarece ea s-ar fi întors pentru a-și lua câteva lucruri. În dimineața imediat următoare, mi-am dat seama că Crina nu era venită. Am sunat-o la telefon, dar telefonul era închis, așa că am raportat imediat dispariția ei”, a spus angajatorul.

Bărbatul a mai povestit că în acele zile Crina nu părea a avea nicio problemă sau o situație mai deosebita.

Apelul disperat al unei mame! Fiica sa, din Rădăuți, a dispărut dintr-un oraș din Italia


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. MURARIU DOINA says:

    CE-C ACELEA SLOTURI????

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Noi detalii despre suceveanca dispărută în Italia. Ar fi câștigat 5.000 de euro la sloturi | Moldova24

Lăsați un comentariu

*