Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Betty Ice a fost preluată de Unilever, dar Vasile Armenean va conduce în continuare businessul

Foto: Profit.ro

Producătorul român de înghețată Betty Ice anunță oficial că a semnat un acord de vânzare către gigantul anglo-olandez Unilever, al doilea mare jucător din industria alimentară.

Divizia de înghețată din cadrul Unilever South Central Europe și Betty Ice vor opera ca o companie de sine stătătoare în cadrul Unilever, condusă de omul de afaceri sucevean Vasile Armenean, care controlează Betty Ice, din poziția de General Manager, scrie Profit.ro.

“În 23 de ani am dezvoltat o afacere extraordinară în România. Suntem mândri că Betty Ice, brandul de înghețată românesc numărul 1, va intra în portofoliul producătorului de înghețată numărul 1 din lume. Istoria noastră în România și viziunea Unilever sunt combinația ideală pentru viitorul brandului Betty Ice”, spune Armenean. Surse din piața de fuziuni și achiziții citate de mirsanu.ro estimează în jurul a 80 – 90 milioane euro valoarea achiziției Betty Ice.

Compania deține o fabrică în Suceava și are peste 180 de chioșcuri de înghețată deschise pe timpul verii.  Antreprenorul sucevean a crescut și numărul de angajați. Astfel, în 2016, în cadrul companiei Betty Ice, erau angajate 635 de persoane, față de 609 persoane în 2015. Astăzi, în companie lucrează 760 de angajați.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*