Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Apel disperat al unei mame după ce fiul său a fost implicat într-un accident. „Dumnezeu i-a dat o șansă la viață, dar îl ucide sistemul”

Mama unui tânăr  din județul Suceava face un apel disperat pe Facebook după ce fiul său, care a fost implicat într-un grav accident de circulație, a ajuns în comă la spital.

Accidentul a avut loc pe 5 ianaurie, în Păltinoasa. Cinci persoane au ajuns atunci la spital după ciocnirea a două mașini. Gabriel este unul dintre răniți.

„Ajutati-mi copilul. Gabitu nostru scump...Este strigătul disperat al unei mame, care veghează la căpătâiul copilului său. O mamă care și-ar da și viata pentru lumina ochilor ei , devine neputincioasă când soartă e potrivnică. E un strigăt sfâșietor, râuri de lacrimi și suspine …Cata putere să mai ai când te lupti cu moartea să îi smulgi din gheare tot ce ai mai drag , cât și cum să te zbati să câștigi secunde ? Dumnezeu i-a dat o șansă la viată, dar îl ucide sistemul. Gabriel are nevoie de recuperare Neuro -Psiho-Motorie. Fac un apel la toți cei care știu unde putem găsi un astfel de Centru pentru Recuperare Neuro Psiho-Motorie să ne îndrume. Un număr de telefon, o adresă, orice ne poate ajuta. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au inteles situația critica în care se afla Gabriel și au răspuns. Mulțumesc din suflet pentru sprijinul moral și financiar. Sumele necesare pentru recuperare sunt foarte mari pentru o familie modestă. Avem nevoie în continuare de sprijinul dumneavoastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Pt cine dorește sa doneze pt Gabriel N Marian, Sorin Sorin. Acestea sunt datele bancare. Moldovianu Daniela Cornelia-RO16INGB0000999907563616. Cod SWIFT/BIC- INGBROBU , conteaza chiar si suma de un leu! Pentru cei care inca nu au aflat, prietenul nostru a avut un accident grav de masina si se afla intr-o situatie defavorabila vieti lui. Acum are nevoie de noi si depinde de noi si bunatatea noastra!!!”, este mesajul postat pe pagina de socializare, care a fost distribuit de zeci de persoane.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*