Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Patru firme s-au înscris la licitația pentru salubrizarea Sucevei. Vezi care sunt acestea!

Miercuri are loc licitația pentru desemnarea unui nou operator de salubrizare menajeră a municipiului Suceava, pentru următorii 12 ani, iar patru firme s-au înscris  pentru a prelua contractul de aproape 84.000.000 de lei. Este vorba despre RER Buzău, Rosal, Diasil şi Florconstruct.

Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, în aproximativ trei luni ar urma să fie desemnat un câştigător al licitaţiei.

„Iată că după vreo patru luni de zile, din septembrie 2017, reușim astăzi să ținem licitația. […] Cifra de afaceri pe care trebuie să o îndeplinească cei care depun ofertele este de 5 milioane de lei în ultimii trei ani și în ultimii trei ani să aibă un contract similar”, a spus primarul Ion Lungu, care a adăugat că această licitație este una dintre prioritățile din acest an întrucât sunt multe probleme legate de salubrizare.

În noiembrie, licitația a fost blocată după o contestație depusă de RER Ecologic Service Buzău, fiind identificate opt probleme în caietul de sarcini, care au fost între timp remediate.

Este vorba despre un contract de 83.829.600 lei, pe o perioadă de 12 ani, și presupune și 200 de  platforme îngropate și semi-îngropate, 30 de puncte de deșeuri reciclabile, 1.000 de coșuri stradale, dar și construirea a două locuri de joacă anual.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*