Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Poliţiştii locali suceveni solicită completarea efectivelor, a dotărilor, dar şi un spaţiu pentru depozitarea echipamentului

Poliţiştii locali solicită, pentru 2018, potrivit unei informări a Direcţiei Poliţiei Locale Suceava optimizarea activităţilor  prin completarea efectivelor, conform statului de personal, completarea dotării cu echipament individual şi mijloace tehnice, dar şi punerea la dispoziţie a unui spaţiu adecvat pentru depozitarea echipamentului individual, armamentului şi muniţiei.

Direcţia Poliţiei Locale Suceava susţine că stabilirea numărului de agenţi ar trebui să fie de competenţa autorităţilor administraţiei publice şi în conformitate cu resursele bugetare ale comunităţii. Astfel, conducerea Poliţiei Locale propune ca fiecare comunitate să dispună ca fiecare comunitate să dispună de posibilitatea de a-şi dimensiona efectivele în funcţie de nevoile, necesităţile şi resursele bugetare locale.

Poliţia Locală Suceava are un efectiv încadrat de 117 persoane, totalul din statul de funcţii fiind de 123 de persoane. Dintre acestea 9 persoane au funcţii de conducere, 35 de agenţi de poliţie locală execută activităţi de pază şi ordine la obiective fixă, 42 patrulează pentru asigurarea ordinii publice, iar 9 la supravegherea circulaţiei pe drumurile publice.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. MURARIU DOINA says:

    DE CE TREBUIE MAI MULTI MILITIENI,NU SANTEM DESTUL DE HARTUITI,SANTEM IN RAZBOI SI FIECARE ROMAN TREBUIE URMARIT PAS CU PAS,IN CE TARA DIN LUMEA ASTA,MILITIENII HARTUIESC POPULATIA CA IN ROMANIA, NICAIERI,POATE DOAR IN AMERICA LATINA,CHIAR ASA AM AJUNS SA STEA MILITIA PESTE TOT,SA NU POTI RESPIRA DIN CAUZA LOR,DAR EI CA SANT CU SUTELE CU DOSARE PENALE ,A-TI VAZUT DIMINEATA LA ANTENA 3,500 DE POLITISTI AU DOSARE PENALE SI SANT TINUTI IN CONTINUARE IN FUNCTIE,DE CE PE EI CINE-I HARTUIESTE ,POPULATIA NU VEDE NIMIC,DOARME?????

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*