Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Societate amendată pentru un transport ilegal de lemne, oprit la Marginea

O patrulă de poliție din Marginea a identificat și oprit pentru control pe DC Satul Nou, din comuna Marginea, luni, autoutilitara aparținând unei societăţi comerciale din localitate și condusă de un localnic de 48 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, materialul lemnos transportat nu corespunde cu datele înscrise în avizul prezentat pentru control, în sensul că, în autoutilitară se afla cantitatea de 15,13 m.c. lemn de foc de esență fag și lemn foc paltin, cu un plus de 2,22 m.c. lemn de foc de fag și un plus de 0,34 m.c. lemn de foc de paltin, față de cantitatea înscrisă în document.

„În cauză, s-a dispus sancționarea contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei, a societății din comuna Marginea pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 modif. și confiscarea cantității de 2,56 m.c. lemn de foc din speciile fag și paltin, în valoare de aproximativ 292 lei, ce a fost predată în custodie Ocolului Silvic Marginea”, se precizează într-un comunicat al Poliție.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Societate amendată pentru un transport ilegal de lemne, oprit la Marginea | Moldova24

Lăsați un comentariu

*