Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un șofer beat a acroșat cu un autotren o autoutilitară, apoi a părăsit locul accidentului

Șoferul unui autotren care tracta o remorcă pe DN 17, pe raza comunei Iacobeni, a acroșat, luni, un autovehicul staționat în afara părții carosabile și a plecat de la fața locului, continuându-și deplasarea spre comuna Cârlibaba.

S-a procedat la oprirea conducătorului auto la o distanță de circa 3 km de la locul producerii evenimentului, acesta fiind identificat ca fiind un bărbat de 52 de ani din comuna Dorna Candrenilor.

Pe timpul cercetărilor, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112”, de conducătorului autoutilitarei avariate, care a rămas la locul accidentului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 52 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer beat a acroșat cu un autotren o autoutilitară, apoi a părăsit locul accidentului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*