Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Scandal sexual la Suceava! Un antrenor este acuzat că și-ar hărțui sexual elevele. „Puişor scump, trimite-mi poze cu tine, că mi-e dor… ”

Un profesor care antrenează la un cunoscut club sportiv din judeţul Suceava este acuzat că ar hărţui sexual, şantaja, teroriza şi agresa tinerele sportive în timpul deplasărilor la competiţii şi în cantonamente, potrivit cancan.ro.

Una dintre elevele care i-ar fi căzut victime a dezvăluit totul.

”Domnul profesor era foarte agresiv cu noi. Mie mi-a făcut chiar şi avansuri. Într-o zi, a venit la mine şi mi-a zis: «Dă-mi şi mie ce dai la alţii». Eu aveam 16 ani pe atunci. Când mergeam la antrenamente, ne punea mâna pe fund. Uneori, se întâmpla să vină băut la antrenamente. O dată, când am mers în deplasare, la o competiţie, s-a îmbătat şi a venit peste mine în cameră. A bătut la uşă şi eu nu i-am răspuns şi atunci m-a sunat pe telefon. A auzit telefonul sunând şi a devenit foarte agresiv pentru că nu-i deschideam. S-a enervat atât de tare încât a spart uşa şi a intrat peste mine în cameră şi mi-a pus perna pe faţă ca să mă sufoce. Eu sunt una din copilele care am avut curajul să vorbesc. Părinţii mei mi-au zis să renunţ la atletism, dar eu nu voiam, însă după faza asta am spus «STOP»”, a declarat, pentru Cancan.ro, Claudia.

Elevii susţin că profesorul ar veni în stare de ebrietate la antrenamente şi ar avea un vocabular extrem de violent, adresându-le jigniri imposibil de reprodus.

Contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, profesorul acuzat a negat cu vehemenţă totul: ”Nu ştiu nimic despre acuzaţii. Nu este nimic adevărat. Eu sunt un bărbat căsătorit de zece ani, am doi copii… Probabil, acuzaţiile acestea au fost făcute de cineva care vrea să-mi facă rău. Sunt nişte prostii sfruntate! Am atâţia ani de învăţământ. Sunt un simplu antrenor, eu îmi văd de treaba mea, de performanţele mele. Lumea e foarte rea şi de-asta au apărut informaţiile astea. La o adică, între mine şi o astfel de persoană, pe cine crede lumea?!”

Directorul clubului unde activează antrenorul confirmă că acesta le vorbeşte urât elevilor săi, dar spune că nu ştie nimic despre scandalul sexual.

”Nu ştiu nimic! Ferească Dumnezeu! Am mers de nenumărate ori la orele lui! De un an nu mai bea, nu a mai pus gura pe băutură. Într-adevăr, am remarcat atunci când am mers la orele dumnealui că e mai dur cu elevii săi, mai sever, ţipă la ei, le vorbeşte urât, îi jigneşte. Pe perioada mea nu au fost cantonamente, însă ştiu că astă-vară au fost plecaţi la mare. Eu nu am fost cu ei. A fost atunci, în vară, un caz cu o elevă, pe care a dat-o afară, însă spunea că e obraznică şi nu se înţelege cu ea. Eu l-am urmărit la ore şi, în afară de faptul că e sever, nu am remarcat altceva dubios, dar eu nu merg cu ei în deplasări. El vine la mine cu referatul, eu îl aprob şi atât. În prezent, el are la antrenament 10 avansaţi şi 12 începători”, a declarat directorul clubului pentru CANCAN.RO.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*