Sâmbătă 04 Aprilie 2020, Actualizat acum 94 zile 12:00 am

 

Alegerile pentru șefia organizației sucevene a PMP vor avea loc pe 10 martie

Ședința de Consiliu Executiv Județean (CEJ) al PMP Suceava, în prezența a 22 membri CEJ și având-o ca invitat pe Dobrotă Gabriela, vicepreședinte PMP la nivel național, a avut loc pe 26 ianuarie. Întâlnirea a fost convocată de către președintele interimar al organizației,  deputatul Eugen Tomac, la Pojorîta, în urma deciziei CEJ de a-și desfășura ședințele în cât mai multe zone din județ, unde să aibă discuții și cu membrii filialelor din zonele respective.

Potrivit unui comunicat al organizației PMP, în cadrul ședinței s-a aprobat contestația depusă de consilierii locali PMP Milișăuți și s-au validat Consiliile Executive Locale din UAT-urile unde s-au desfășurat recent alegeri.

„De asemenea, s-au discutat recentele probleme interne apărute în partid, cauzate de ultimele manevre politice ale unor foști colegi care au înţeles să își desfășoare activitatea în afara limitelor jocului democratic și au adoptat atitudini și comportamente denigratoare care au afectat grav imaginea PMP. CEJ-ul va lua o decizie după ședința de Consiliu Executiv Național PMP care va avea loc în data de 2 februarie a.c.”, se precizează în comunicat.

Ședința Consiliului Executiv Județean a fost urmată de o întâlnire a membrilor acestuia cu toți președinții de organizații PMP, consilierii locali, primarul și viceprimarii din zona Câmpulung Moldovenesc–Vatra Dornei.

La întâlnire au participat și alți președinți de organizații din județ în semn de susținere pentru candidatura la șefia partidului a viceprimarului municipiului Suceava, vicepreședinte PMP la nivel național, Marian Andronache.

„Ședința s-a desfășurat într-o atmosferă de lucru, fiind discutate aspecte organizatorice legate de Alegerile pentru conducerea Organizației Județene PMP, care vor avea loc în data de 10 martie a.c. Și-au declarat susținerea pentru candidatura lui Marian Andronache: membrii CEJ prezenți, președinții filialelor PMP participanți la ședință, primarul comunei Pojorîta-Bogdan Codreanu, viceprimarul comunei Pojorîta-Vladimir Cârlioanță, viceprimarul comunei Moldovița–Romeo Cocerhan, viceprimarul comunei Mitocu Dragomirnei–Radu Reziuc, precum și toți consilierii locali din localitățile din Bucovina de Munte”, arată Biroul de presă al PMP Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*