Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr de 19 ani a rămas fără mașină și s-a ales și cu 5.000 de lei amendă. Cum a ajuns în această situație

Un tânăr de 19 ani a rămas fără autoturismul Volkswagen, dar s-a ales și cu o amendă usturătoare de 5.000 de lei, sâmbătă dimineață, pentru că a ascuns țigări de contrabandă în mașină.

Tânărul ucrainean, Oleh P., s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism marca Volkswagen.

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în bordul autoturismului cantitatea de 370 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de peste 500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul marca Volkswagen a fost reținut de către organele vamale în vederea confiscării. De asemenea, cetățeanul ucrainean a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei”, susțin reprezentanții Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*