Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Un sucevean va fi purtătorul de drapel la Jocurile Olimpice de iarnă

Un sucevean de 23 de ani va fi purtătorul de drapel la Jocurile Olimpice de Iarnă. Este vorba despre biatlonistul Marius Petru Ungureanu, originar din Vatra Dornei, care va fi purtătorul de drapel al României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă care se vor desfăşura la PyeongChang în Coreea de Sud, în perioada 9-25 februarie.

Comitetul Executiv al COSR a aprobat in unanimitate, în şedinţa de joi, componenţa delegaţiei care va reprezenta Romania la JO 2018.

În 2015, la Campionatele Mondiale de la Cheile Grădiştei, Marius Petru Ungureanu a cucerit medalia de aur la biatlon role în proba de urmărire, în concursul rezervat juniorilor, şi medalia de argint la sprint.

S-a optat pentru un sportiv tânăr pentru a transmite un mesaj de încurajare tinerilor participanţi. Este o frumoasă predare de ştafetă, de la o sportivă atât de titrată cum e Eva Tofalvi, aflată la a şasea participare şi purtător de drapel la trei ediţii, la un tânăr debutant. Îl felicit şi mă bucur pentru el”, a spus Mihai Covaliu, preşedintele COSR, potrivit dcnews.ro.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*