Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Tragedie! O studentă la master, din județul Suceava, și-a luat viața

O tânără din municipiul Rădăuți, în vârstă de 30 de ani, studentă la master la Iași, și-a luat viața într-un apartament din zona centrală a municipiului Iași, pe 24 ianuarie. Este vorba despre scriitoarea Helena Corogodă, o tânără suceveancă premiată la mai multe concursuri literare.

Iubitul ei, cunoscut scriitor din București, a sunat la 112 după ce fata nu i-a mai răspuns la telefon. Helena Corogodă a fost găsită spânzurată cu o eşarfă de ţea­va de gaz în bucătăria apartamentului în care locuia cu chirie, situat pe strada Vasile Alecsandri, la parterul imobilului. Nimeni nu știe ce a determinat-o pe tânără să-și ia viața.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost ridicat de medicii legiști, iar polițiștiiau deschis o anchetă.

Helena Corogoda s-a născut în anul 1987, în judeţul Suceava, la Rădăuţi, și absolvise Facultatea de Filosofie din Iași. În prezent, aceasta era studentă la master, la Facultatea de Litere, în anul 2, și primea și bursă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! O studentă la master, din județul Suceava, și-a luat viața | Moldova24
  2. Tânăra din Rădăuți, care s-a sinucis, scria texte de-a dreptul bizare. Coperta volumului: o tânără moartă, aproape goală, pe masa unui autopsier | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*