Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Război în PMP! 64 de președinți de organizații locale cer retragerea sprijinului politic viceprimarului Marian Andronache

Organizația județeană a PMP Suceava se află sub incidența unui conflict mocnit. Nu mai puțin de 64 de președinți de organizații locale, din cele 81 câte sunt la nivel de județ, cer retragerea sprijinului politic viceprimarului Marian Andronache.

„Ținând cont de situația conflictuală creată în ultimele două luni plecând de la nerespectarea unei hotărâri a CEJ a PMP în Consiliul Local Suceava privind majorarea taxelor și impozitelor și care ar duce la dezmembrarea partidului, arăt că un număr de 64 de președinți de organizații locale din cele 81 de organizații locale din județ au adresat un Memoriu Consiliului Executiv Național al PMP și Consiliului Național al PMP în care se cere retragerea sprijinului politic aleșilor locali din Consiliul Local Municipal Suceava, Marian Andronache și Constantin Munteanu. Solicitarea are ca temei nerespectarea hotărârii nr 5 din 23 XI 2017 a CEJ a PMP Suceava care prevede ca aleșii locali ai PMP să adopte poziții ferme de respingere a majorării taxelor și impozitelor către locuitorii județului”, se arată într-un comunicat semnat de secretarul general adjunct al partidului, Ioan Cozorici.

Cei 64 de semnatari ai memoriului consideră că retragerea sprijinului politic celor doi este singura soluție ca partidul să rămână unit, de a rămâne independent în acțiunile politice.

De cealaltă parte, un alt comunicat emis de Biroul Județean de presă al PMP arată că „organizația Județeană P.M.P Suceava regretă faptul că  unii colegi înţeleg să își desfășoare activitatea în afară limitelor jocului democratic și adoptă atitudini și comportamente denigratoare care afectează grav imaginea P.M.P. Precizăm că Organizația Județeană P.M.P Suceava se află în plin proces de organizare a alegerilor pentru conducerea  legitimă a organizației și orice știri sau informații care sunt prezentate opiniei publice în aceste zile, de către unele persoane care acționează fără acceptul ori girul conducerii interimare , au drept unic scop defăimarea partidului și  discreditarea membrilor care se ocupă de bunul mers al organizației în limitele statutului și regulamentului de funcționare al P.M.P”.

Viceprimarul Marian Andronache și-a anunțat oficial decizia de a candida pentru funcția de președinte a PMP Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Război în PMP! 64 de președinți de organizații locale cer retragerea sprijinului politic viceprimarului Marian Andronache | Moldova24

Lăsați un comentariu

*