Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Doi elevi ai Colegiului Militar din Câmpulung Moldovenesc, pe prima treaptă a podiumului, la etapa pe județ a Concursului de istorie și societate în dimensiune virtuală

Foto: Laurenţiu Sbiera

Sâmbătă, 20 ianuarie, s-a desfăşurat la Fălticeni etapa pe judeţ a “Concursului de istorie şi societate în dimensiune virtuală”.

Doi elevi ai Colegiului Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, pregătiţi de profesorul Bogdan Tănase, au reuşit să se claseze pe primul loc al acestei competiţii.

Cap. George Codrin Andronachi a obţinut premiul I la secţiunea Istorie-SOFT educaţional, iar cap. Liviu Andrei Bujdea s-a situat pe primul loc la secţiunea Istorie-pagini WEB.

Concursul “Istorie şi societate în dimensiune virtuală” se adresează elevilor cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite în domeniul istoriei, ştiinţelor socio-umane şi informaticii. Concursul are drept scop realizarea unor materiale cu ajutorul computerului pe teme de istorie (istoria românilor sau istorie universală) şi ştiinţe socioumane (educaţie civică, cultură civică, logică, argumentare și comunicare, psihologie, sociologie, economie, filosofie, educaţie antreprenorială, studii sociale). Materialele pot fi realizate, la alegere, fie sub forma unor “Pagini Web” fie sub forma unor “SOFT-uri educaţionale”


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi elevi ai Colegiului Militar din Câmpulung Moldovenesc, pe prima treaptă a podiumului, la etapa pe județ a Concursului de istorie și societate în dimensiune virtuală | Moldova24

Lăsați un comentariu

*