Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

FOTO! Țigări de contrabandă de peste 9.000.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră suceveni

Pe linia combaterii contrabandei, a fraudelor vamale şi a evaziunii fiscale, poliţiştii de frontieră suceveni au înregistrat, anul trecut, 154 dosare penale, sub aspectul săvârşirii a 203 infracţiuni de către 108 persoane.

Au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării 891.870 pachete de țigări, a căror valoare pe piaţa neagră de desfacere se ridică la suma de peste 9.344.100 lei.

Dintre metodele inedite folosite pentru a introduce ilegal în ţară ţigările, de către persoanele implicate în astfel de activități infracționale, amintim: în cutii de prăjituri, în saci cu făină, în bidoane cu detergent lichid, în jucării, ascunse pe corp.

În autoturisme au fost descoperite țigări de proveniență ucraineană în: scaune, sub banchete, în portiere, în bord, în praguri, în rezervor, în roata de rezervă, în podeaua maşinilor, în bara de protecție, în faruri, în rezervor, boxa audio, în caroseria microbuzelor precum și în diverse spații special amenajate pentru transportul țigărilor în interiorul autoturismelor, etc.

În ziua de 17 ianuarie 2018, la sediul S.T.P.F. Suceava a avut loc evaluarea activităţilor desfăşurate de către poliţiştii de frontieră suceveni în anul 2017, activitate la care au participat Prefectul Județului Suceava – Mirela Elena Adomnicăi, șeful  I.T.P.F. Sighetu Marmației –  chestor de poliţie Liviu Bute, precum şi reprezentaţi ai structurilor din judeţ cu care poliţiştii de frontieră cooperează.

 


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. mircea says:

    In timp ce mai marii politiei de frontiera isi etalau realizarile la bilant, iata
    adevaratele preocupari ale unor angajati. https://youtu.be/4ocssPD_ivw

    Răspunde
  2. mircea says:

    De ce mai este acest personaj, Irimescu, politist?

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Țigări de contrabandă de peste 9.000.000 de lei, confiscate de polițiștii de frontieră suceveni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*