Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Impactul modificărilor fiscale asupra activității agenților economici, dezbătut în cadrul unui seminar la Camera de Comerț Suceava

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu C.E.C.C.A.R. Filiala Suceava organizează în data de 23 ianuarie 2018, începând cu ora 13:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava seminarul “Modificări fiscale cu impact asupra activităţii agenţilor economici”.

Multiplele modificări adoptate prin acte normative în domeniul fiscal și nu numai au un impact semnificativ în ceea ce privește activitatea și funcționarea agenților economici indiferent de forma de organizare motiv pentru care prezentarea și dezbaterea principalelor schimbări, cu atat mai mult cu cât acestea au intrat în vigoare la început de an, reprezintă o prioritate pentru manageri, antreprenori și nu numai.

În acest sens, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu C.E.C.C.A.R. Filiala Suceava și-au propus să vină în sprijinul persoanelor interesate și care sunt direct implicate în implementarea acestor măsuri prin organizarea unui seminar în cadrul carora sa fie prezentate și dezbătute aceste modificări precum și obligațiile ce incubă mediului de afaceri.

În cadrul seminarului vor fi prezentate cele mai recente modificări fiscale ale momentului, intrate în vigoare începând cu 01 ianuarie 2018, precum: impozite datorate în 2018 (impozit profit/ impozit micro/ impozit specific), SPLIT TVA, impactul migrării contribuţiilor sociale de la angajat la angajator, alte modificări cu impact major pentru veniturile obţinute de persoane fizice (dividende, venituri din închirieri, din investiţii, dobânzi, din agricultură, silvicultură, etc.).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*