Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Scandal amoros terminat la poliție! Un sucevean și-a adus amanta acasă să doarmă în pat cu el și soția

Un scandal amoros  a avut loc într-o localitate din județul Suceava. Un bărbat de 50 de ani, din comuna Siminicea, și-a adus amanta acasă pentru a trăi cu el și nevasta sa, prezentând-o femeii drept „verișoara sa” și spunându-i că va dormi cu ei în pat.

Potrivit Adevărul, supărată, nevasta a gonit-o pe amantă, o femeie de 49 de ani, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, și pentru că nu a reușit să o scoată din casă a chemat poliția în ajutor. Oamenii legii au convins-o pe botoșăneancă să părăsească locuința celor doi soți.

Totul s-a petrecut pe 6 ianuarie, iar a doua zi, când a văzut că amanta, Tatiana Nagâț, a plecat, Nicolae Tucaliuc a sunat la 112 și i-a acuzat pe polițiști că au răpit-o. Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice și amenința că o va omorî pe soția sa. Polițiștii l-au încătușat și l-au dus la secția de psihiatrie, unde a fost internat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie, iar Nicolae Tucaliuc a fost amendat cu 2.000 de lei pentru apelare abuzivă la 112 și injurii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandal amoros terminat la poliție! Un sucevean și-a adus amanta acasă să doarmă în pat cu el și soția | Moldova24

Lăsați un comentariu

*