Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Trei aeronave, care urmau să ajungă la Iași și Bacău, au aterizat pe Aeroportul Suceava din cauza condițiilor meteo

Trei curse aeriene, care urmau să ajungă la Iași și Bacău, au aterizat, în ultimele două zile, pe Aeroportul Suceava din cauza condițiilor meteorologice.

Potrivit reprezentanților Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, din cauza condițiilor meterologice dificile, respectiv ceata care a afectat si inca mai afecteaza aeroporturile din Iasi si Bacau, vineri și sâmbătă mai multe aeronave ale companiei Blue Air care trebuiau sa aterizeze la Iasi sau la Bacau, au aterizat pe aeroportul Suceava.

„Astfel ieri 5 ianuarie 2018, doua curse interne pe ruta Bucuresti-Iasi precum si cursa Bergamo-Bacau au aterizat la Suceava, plecand in cursul serii spre Koln, Madrid si Roma (Fiumicino). In cursul zilei de astazi, cursa Bucuresti-Iasi a aterizat deasemenea pe Aeroportul nostru, unde a stationat o perioada cu pasagerii la bord, asteptand imbunatatirea conditiilor meteo pe aeroportul de destinatie, decoland dupa aproximativ o ora. In total, pana la aceasta ora, au fost procesati un numar total de 814 pasageri ai companiei Blue Air, urmare a curselor rerutate spre aeroportul nostru”, susțin reprezentanții Aeroportului de la Salcea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*