Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Bărbat rănit la o piscină din Câmpulung Moldovenesc. „ A început să mă usture mâna, mă uit și văd plin de sânge în jurul meu”

Un bărbat a ajuns de la piscină, pe mâna cadrelor medicale după ce a petrecut, în minivacanța de Revelion, la o piscină din Câmpulung Moldovenesc.

Acesta s-a tăiat într-un cârlig de fier și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai mult decât s-a plâns de durerea provocată, suceveanul s-a arătat revoltat de atitudinea reprezentanților centrului spa.

„[…]apa este rece in piscina, dar nu apa rece este o problema. In piscina sunt niste carlige de fier foarte ascutite pe care candva era montata o bara de inox, bara lipseste iar carligele ascutite nu sunt acoperite cu ceva ca sa nu te ranesti sau mai rau un copil sa ajunga cu semne pe viata din cauza celor care ii intereseaza doar banii nu si servicii de calitate oferite clientului. Am mers la piscina cu copii si la un moment dat eram la marginea piscinei chiar langa un carlig de ala si am vrut sa inot cand am lovit cu mana chiar in carligul ascutit, am inotat putin si ma gandeam ca doar m-am lovit dar a inceput sa ma usture mana, ma uit si vad plin de sange in jurul meu. Ies din piscina sun la salvare vine si politia iar administratorul cu administratora au iesit in intampinarea politiei si: “haideti sa intram de-o parte sa stam de vorba….” si mie imi spune administratorul de fata cu politia ( cei doi agenti erau prieteni cu el ) “nu ai ce sa-mi faci ca esti pe proprietate privata daca vreau iti dau doua capace si te scot si afara” Chestia asta cu capacele eu am luat-o ca pe o gluma dar daca se intampla unui copil ceea ce am patit eu atunci nu mai este gluma….Dupa vreo ora si ceva ajunge alt echipaj de politie cu doamna agent Sarbu Ramona de la Politia Campulung Moldovenesc si dupa ce vorbeste cu administratorul imi spune: Domnule daca ati vazut ca sunt carligele alea in piscina de ce ati mai intrat in piscina? De ce nu ati mers in alta parte? Da doamna am vazut carligele alea dar nu am vazut ca sunt ascutite si pot sa te taie sau intr-o zi sa scoata ochii la un copil! Sunt foarte curios cum o sa ia masura autoritatile…cand o sa existe cineva care isi face treaba? Cred ca in Romania niciodată”, a postat pe pagina sa de socializare Marius Stigleț.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*