Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Primul copil născut în 2018 la Suceava este băiat

Primul copil născut în prima zi din 2018, la maternitatea Suceava, este băiat. Acesta a cântărit la naștere 3.190 de grame și a venit pe lume la ora 06.10. Atât copilul, cât și mămica sa sunt sănătoși.

Al doilea copil născut în 2018 este tot băiat.

A naște un bebeluș de Revelion poate semnifica o mulțime de lucruri. Noul An reprezinta un nou inceput, iar nimic nu poate ilustra acest fapt mai bine decat nasterea unei noi vieti. Prima cultura care a asociat Revelionul cu un bebelus a fost cea a Egiptului, care personifica Vechiul An intr-un mosneag intelept care tinea in brate un copil nou-nascut. Egiptenii credeau chiar ca bebelusul nascut in Noul An va imbatrani mai repede decat oricare altul, pentru ca in viitorul Decembrie sa poata tine in poala o noua viata.

Desigur, aceste legende nu se aplica in realitate, insa oamenii cred ca exista cateva avantaje pentru parintii si puiutii lor care vin pe lume la inceput de an. Bebelusii vor avea mai mult noroc decat cei din jurul lor. Familia unui copil nascut in Noul An va avea succes in anul respectiv. Micutii nascuti de Revelion nu vor fi afectati de nicium element malefic si vor fi feriti de inec. Nazdravanii se vor transforma in adulti fertili.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*