Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un sucevean a ajuns vedeta in filmele sud-coreene, iar acum este pe cale sa devina un nume cunoscut la Hollywood!

Suceveanul Liviu Covalschi are o poveste impresionanta de viata.  A plecat din Romania, in urma cu 11 ani, ca sa fie animator in cluburile de noapte din Las Vegasul Chinei, Macao.
Liviu s-a casatorit cu o romanca din Bistrita care l-a urmat imediat in China. Acolo a aparut micutul Edward, scrie Kanal D.

“Am zis ca nu se mai poate sa fiu plecat noapte de noapte si zi de zi, stii, la cluburi. Si am zis ca raman pe fitness ca daca tot eram de o viata in fitness. Am inceput cu Amber CHIA care e un nume mare in Malayesia, e un supermodel. Dupa aia intrand in lumea de moda cu ea, fiind supermodel a aparut Jimmy Choo. Ca el era cu papucii

Antrenand persoane celebre, Liviu a ajuns sa se imprieteneasca cu unul dintre ei care i-a facut o propunere uriasa.

“Daca tot te antrenezi si tu stii, poti sa-ti faci cascadoriile singur daca ne inveti totul pe noi de ce nu te bagi sa fii sit u acolo. Si am zis c abine si mi-au dat un casting. Nu m-am asteptat veci ca o sa iau castingul, nu m-am asteptat nimic.”

Nu a durat mult pana a auzit fraza care i-a schimbat viata.

“Vezi ca ai luat castingul, trebuie s apleci in Coreea.”

A acceptat propunerea, care era marunta, insa mare pentru el. Asa ca surprizele s-au tinut lant.

Asa a ajuns sa joace intr-unul din cele mai mari filme de actiune ale anului 2018 ,,Privat Military Company”. Filmul se va lansa in vara, iar romanul nostru este gata sa dea ochii cu celebritatea, mai ales ca….

“Este cineva  foart emare din Hollywood deci il stiti din toate filmele chiar din filme cu cele mai mari incasari in momentul de fata, dar nu am voie sa zic pana nu se lanseaza.”

Liviu deja a fost propus intr-un alt film si este gata sa incheie un accord pentru a intra in randul vedetelor de la Hollywood.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*