Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Polițistul din Suceava tăiat cu sabia de un interlop va fi internat la Târgu Mureș

Polițistul din Suceava tăiat cu sabia de un interlop va fi internat la Târgu Mureș. Acolo, Ciprian Sfichi va urma ședințe de kinetoterapie.

Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde se află internat Ciprian Sfichi, poliţistul tăiat cu sabia de un interlop, la Rădăuţi, au anunţat că acesta urmează să fie externat imediat după Sărbătorile de Iarnă. Mai mult de atât, tânărul de 35 de ani este într-o stare bună de sănătate, chiar dacă momentan nu își poate mișca mână și piciorul stâng, scrie punctul.ro.

Polițistul din Suceava tăiat cu sabia de un interlop a rămas paralizat. „A rămas în continuare acel deficit motor, are de recuperat, însă în rest nu sunt probleme. Nu se ştie când va fi externat, însă aproximăm că în perioada următoare“, a precizat dr. Florin Grămadă, medic primar neurochirurg şi purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie

Polițistul Dan Ciprian Sfichi a fost lovit cu o sabie în timpul unei percheziții în Rădăuți în locuința unui suspect într-un dosar de trafic de droguri. Cel care a fost la un pas să-l ucidă este Alexandru Huţuleac, un individ care a mai fost arestat și în iulie 2016 pentru trafic de droguri.

Sursa: Libertatea


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. dorel says:

    La Targu Mures spitalele arsta groaznic si nu dunt condiții optime! Mai bine la București !Familia ar trebui sa se interedeze unde sunt cele mai bune condiții și acolo să fie dus nu unde vor ei ca să a scape…. Sa fie fus unde este dotare de ultima generatie! Da nu accepte familia orice variantă!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*