Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un sucevean a vrut să facă bani frumoși pentru sărbători, dar s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei. Ce s-a întâmplat

Un sucevean a vrut să facă bani frumoși de sărbători, dar a „uitat” să respecte și legea. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei după ce s-a apucat de vândut ilegal articole electronice de uz casnic.

În ziua de 22 decembrie a.c., un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Suceava a fost depistat în târgul din com. Lespezi, jud. Iaşi, în timp ce oferea spre comercializare mai multe articole electronice de uz casnic, fără a deţine documente de provenienţă şi fără a avea afişate preţurile de vânzare la unele produse, fapt pentru care a fost sancţionat conform Legii nr. 12/1990 cu amendă în valoare de 5.000 lei”, susțin reprezentanții Poliției Iași.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Costel says:

    Medicii au afisate preturile la vedere? Profesorii care dau meditații la greu au prețurile afidate la vedere si platesc impozit pe venitul barodan? De ce nu sunt impozitati? Tot amaratul plateste!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un sucevean a vrut să facă bani frumoși pentru sărbători, dar s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei. Ce s-a întâmplat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*