Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Bărbat beat și cu permisul reținut, băgat în arest după ce a dat cu mașina peste un bătrân și a părăsit locul respectiv

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Șcheia, a fost reținut, miercuri, de polițiști după ce s-a urcat la volan beat și cu permisul reținut, a dat cu mașina peste un bătrân de 84 de ani, apoi a părăsit locul accidentului.

Evenimentul rutier a avut loc pe un drum comunal neclasificat din comuna Pătrăuţi, ce face legătura cu

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale
În urma măsurilor întreprinse de polițiști, autoturismul implicat în accident, a fost identificat în curtea locuinţei bărbatului de 47 de ani, aflată la o distanţă de aproximativ 150 de metri de locul evenimentului.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto și de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut din 27.07.2016, pentru infracțiuni la regimul rutier.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , bărbatul de 47 de ani, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat beat și cu permisul reținut, băgat în arest după ce a dat cu mașina peste un bătrân și a părăsit locul respectiv | Moldova24

Lăsați un comentariu

*