Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Gospodărie distrusă de un incendiu chiar în prag de sărbători

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Moldovița și Vatra Moldoviței, au intervenit, miercuri, în jurul orei 02.00, cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Argel, comuna Moldovița.

La sosirea echipajelor, ardeau adăpostul de animale, șura pentru lemne și camera centralei, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul anexelor gospodărești.
Incendiul a fost lichidat la ora 4:45.

Au ars acoperișul adăpostului de animale pe aproximativ 120 mp, șura pe 40 mp, camera centralei pe 8 mp, circa 3 tone de fân și un metru cub lemn de foc. S-au degradat învelitoarea din azbociment și pereții camerei centralei, instalația electrică, unelte de uz gospodăresc, o mașină electrică pentru tocat furaje, centrala termică cu instalațiile aferente și acoperișul unei anexe învecinată cu camera centralei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul anexelor de gospodărești, potrivit unui comunicat al ISU Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gospodărie distrusă de un incendiu chiar în prag de sărbători | Moldova24

Lăsați un comentariu

*