Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Pensiunile din județul Suceava, ocupate aproape în totalitate pe durata sărbătorilor de iarnă

Pensiunile din județul Suceava sunt ocupate aproape în totalitate, în perioada sărbătorilor de iarnă. Potrivit președintelui de Consiliu Județean Suceava, Gheorghe Flutur, o situație a Biroului de turism arată că la această dată gradul de rezervare pentru sărbătorile şi manifestările de la sfârşit de an variază între 80% şi 100%.

„Este o statistică făcută de Biroul de turism al Consiliului Judeţean şi sunt convins că va fi peste tot plin de turişti. Solicitarea este foarte mare, iar acest lucru ne bucură. În acest context, pentru perioada care urmează organizăm şi mai multe evenimente, împreună cu primăriile din judeţ”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Șeful administrației județene susține că la Vatra Dornei, sunt rezervări de 80%, Câmpulung Moldovenesc- 90%, Gura Humorului tot 90%, Vama- 90%, Putna – 70%,  şi Suceviţa cu 100%.

Cei mai mulți dintre turiștii care au ales să-și facă rezervări în pensiunile din Bucovina sunt București, Cluj, Constanța, Galați, dar și din Iași și Botoșani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*