Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Accident la Vicovu de Sus! Două mașini s-au ciocnit, apoi una a ajuns într-un stâlp

Foto: Andrei Tofan

Un  accident de circulație a avut loc, marți, la Vicovu de Sus, în cartierul Plai. Două mașini s-au ciocnit puternic, apoi una dintre ele, un BMW, a ajuns într-un stâlp.

Potrivit martorilor, nu sunt răniți grav.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada 1 Decembrie din orașul Vicovu de Sus, un tânăr de 25 de ani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un localnic de 24 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident, a rezultat avarierea celor două vehicule și a unui stâlp din beton destinat iluminatului public.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 24 de ani și de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru tânărul de 25 de ani, vinovat de producerea evenimentului, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: Schipor Daniel Dyana Loly

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident la Vicovu de Sus! Două mașini s-au ciocnit, apoi una a ajuns într-un stâlp | Moldova24
  2. Tânărul care a produs accidentul de la Vicovu de Sus a fost reținut. Era beat și fără permis de conducere | SuceavaNews.ro
  3. Tânărul care a produs accidentul de la Vicovu de Sus a fost reținut. Era beat și fără permis de conducere - exclusivNEWS.info

Lăsați un comentariu

*