Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un tânăr din Marginea și-a lăsat iubita să-i conducă mașina, dar a regretat amarnic. S-au ales amândoi cu dosar penal

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Marginea, și-a lăsat iubita, în vârstă de 18 ani, din comuna Satu Mare, să-i conducă mașina, dar a regretat enorm.

Cei doi au ieșit cu mașina la plimbare, duminică seară, iar în timp ce fata conducea în comuna Dornești dinspre comuna Satu Mare, au fost opriți de poliție.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu deține permis de conducere. Tânăra a declarat faptul că autoturismul îi aparține prietenului ei de 21 de ani, din comuna Marginea, persoană ce se afla pe scaunul din dreapta față și i-a fost încredințat de către acesta, deși știa că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie. Bărbatul de 21 de ani a confirmat acest lucru, menționând că prietena sa urmează cursurile unei școli de șoferi și i-a încredințat autoturismul pentru a învăța să conducă mai bine”, susțin polițiștii.

Oamenii legii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul unei persoane ce nu deține permis de conducere”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr din Marginea și-a lăsat iubita să-i conducă mașina, dar a regretat amarnic. S-au ales amândoi cu dosar penal | Moldova24

Lăsați un comentariu

*