Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Primarul Sucevei, revoltat că polițiștii locali iau măsuri împotriva patronilor care își țin mașinile firmelor în fața blocurilor

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a arătat revoltat de faptul că polițiștii locali iau măsuri împotriva patronilor care își țin mașinile firmelor în fața blocurilor. Lungu susține că s-a săturat să fie înjurat din cauza faptului că polițiștii locali împart avertismente și amenzi pentru parcarea mașinilor în fața locuințelor patronilor.

Acesta i-a cerut explicații șefului Poliției Locale, Viorel Horodenciuc, spunându-i că mai degrabă s-ar ocupa de cerşetori, de ordine publică, şi nu „să alerge oameni cu maşini printre blocuri”.

„Eu, ca primar, habar nu aveam că alergăm maşini firmelor private printre blocuri. Nu sunt adeptul să alerg oamenii, să-i amendez. Culpa aparţine Primăriei, care ar trebui să asigure locuri de parcare la toţi, dar nu avem. Nu sunt de acord nici cu excesele, însă până acolo încât să înţeleg că Poliţia Locală a umblat tot oraşul să pună nişte hârtii, că alergăm maşinile firmelor private, nu sunt de acord. Eu sunt şeful Poliţiei Locale, dumneavoastră director, şi nu ştiu cine a luat această decizie. Îmi băgaţi nişte hârtii sub nas, aici, să le votăm în Consiliul Local”, a spus Lungu.

Culmea este că patronii respectivi ocupă și câte două- trei locuri de parcare cu mașinile firmelor lor, iar localnicii din blocurile din zona respectivă nu au unde parca.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*