Miercuri 07 Iunie 2023, Actualizat acum 157 zile 12:00 am

Vremea se răcește și vin ninsorile. Vezi anunțul de ultimă oră al meteorologilor!

Meteorologii au transmis o informare de ninsori și răcire a vremii. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) alerta este valabilă de duminică, 17 decembrie, de la ora 13.00, până luni, 18 decembrie, la ora 15.00.

Va ninge în general moderat cantitativ în Carpații Meridionali și de Curbură unde se va depune strat nou de zăpadă, iar în estul Transilvaniei și în centrul și sudul Moldovei în după-amiaza zilei de duminică și în prima parte a nopții de duminică spre luni vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare. În dealurile sudice vor fi ninsori și lapoviță, iar în Dobrogea și Câmpia Română ploile se vor transforma temporar în lapoviță și ninsoare.

Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 45…50 km/h în regiunile estice și sud-estice, iar pe litoral și în zona Carpaților de Curbură rafalele vor fi în jurul a 55 km/h.

Răcirea vremii va continua, astfel că valorile termice vor fi în majoritatea zonelor mai scăzute decât normele perioadei, iar minimele vor deveni negative în toată țara.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vremea se răcește și vin ninsorile. Vezi anunțul de ultimă oră al meteorologilor! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*