Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Dezvăluiri ale familiei lui Alexandru Huțuleac! De ce l-a atacat cu sabia pe poliţistul Ciprian Sfichi

Interlopul sucevean Alexandru Huţuleac, zis Duțu, care l-a tăiat cu sabia pe poliţistul SAS Dan Ciprian Sfichi, încearcă să-i convingă pe oamenii legii că a făcut o confuzie și în momentul în care luptătorii SAS îi spărgeau ușa credea că au venit „rivalii” să îl omoare.

Potrivit unei comunicat trimis de Ionel Costel Prelipcean, un membru al familiei lui Alexandru Huţuleac, în ziua respectivă, de 5 decembrie, poliţiştii n-au respectat procedurile.

„Este regretabil incidentul petrecut. Huţuleac Alexandru regretă enorm ceea ce s-a întâmplat. Îi dorim, dlui Sfichi Dan Ciprian, sănătate şi putere să meargă mai departe. Ironia sorţi face ca cei doi, Alexandru Huţuleac şi Dan Ciprian Sfichi, să se cunoască şi îmbrăţişeze aceiaşi pasiune a sportului, cea a culturismului. Legat stict de incidentul din 05.12.2017, putem spune, aşa cum a spus şi avocatul apărării în mass-media – domnul Sălăgean Tudor – că evenimentul nefericit putea fi evitat dacă procedurile şi tacticile, în cazul percheziţiilor, erau pe deplin respectate. La această situaţie a contribuit şi lipsa echipamentului. Cu câteva zile în urmă, cu aprox. două -trei zile, înainte de a se produce incidentul nefeicit, Huţuleac Alexandru a primit ameninţări cu moartea şi cu violenţa asupra familiei şi asupra locuinţei sale. În tot acest timp, Huţuleac Alexandru nu a ştiut că la uşa se află poliţia ci a crezut că este atacat şi familia sa este pusă în pericol. Mai arătăm că era întuneric beznă, nu era lumină nici în încăpere şi nici afară nu era o sursă de lumină, nu s-a putut vedea nimic. Împrejurare cu care, în tot acest timp el a crezut că la uşa sa sunt persoane care vor să-i pună viaţa în primejdie şi să-i pune în pericol familia.
De avut în vedere că Huţuleac Alexandru şi-a întemeiat o familie, are şi un copil de trei ani şi-n acel moment, trezit deodată din somn, a acţionat cezând că este atacat de cei care l-au ameninţat, ne ştiind că la uşa sa este poliţia. La această situaţie a contribuit lipsa luminii şi, în opinia mea, lipsa de profesionalism a celor implicaţi. În curtea locuinţei sale se afla un singur câine, iar în spaţiul închis – cu destinaţie de livadă – se aflau alţi trei câini care erau închişi. Cum într-un stat democratic prezumţia de nevinovăţie, demnitatea şi cinstea sunt valori inerente fiinţei umane, considerăm că, până la o hotărâre judecătorească definitivă, şi-n această cauză aceste valori trebuie să primeze. Mai mult de atât, considerăm că cuvintele ’’ interlopul’’ Huţuleac Alexandru sau ’’clanul’’ lui Huţuleac Alexandru (Duţu) sunt inadevate, neadevărate şi lipsite de fundament. Părinţii lui Alexandru cunosc sentimentul de durere pentru că au suferit o pierdere grea a mezinului familiei, din lipsa echipamentului de protecţia muncii, în urmă cu câţiva ani, şi, de aceea, îşi exprimă întreaga compasiune şi transmite multă însănătoşire dlui Ciprian Dan Sfichi”, se precizează în comunicatul transmis de familie.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițistul tăiat cu sabia de un interlop va primi salariu de excelență | SuceavaNews.ro
  2. Polițistul tăiat cu sabia de un interlop va primi salariu de excelență - exclusivNEWS.info

Lăsați un comentariu

*