Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

FOTO! Necaz mare pentru o familie în prag de sărbători. Casa le-a luat foc

O familie din județul Suceava se confruntă cu un mare necaz, chiar în prag de sărbători, după ce casa le-a luat foc. Potrivit unui comunicat transmis de ISU Suceava, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Crucea, au intervenit, pe 11 decembrie, cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o locuință din comuna Crucea.

La sosirea pompierilor militari, flăcările se manifestau la acoperișul casei, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la două anexe din apropiere. Focul era localizat de către echipajul SVSU Crucea.
Incendiul a fost lichidat la ora 14:25.

A ars acoperișul casei pe o suprafață de 95 metri pătrați. S-au degradat plafonul casei pe 80 de metri pătrați, obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică (un frigider, un televizor și altele).

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coșul de fum deteriorat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei și cele două anexe gospodărești, cu bunurile aferente.

„În pragul sfintelor sarbatori de iarna in urma unui tragic incendiu casa noastra a fost cuprinsa de flacari si am ramas fara adapost. Rog cei ce vor ne ajute cu orice donatie,pentru reconstructia casei in contul meu de la sucursala CEC Crucea Suceava Popa Ilie. RO87CECESV0302RON0006317 Cont CEC Crucea(SV). Orice suma e binevenita pentru materialele de constructie. Dzeu sa va binecuvinteze”, este mesajul transmis de familia aflata in necaz.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Necaz mare pentru o familie în prag de sărbători. Casa le-a luat foc | Moldova24

Lăsați un comentariu

*